top of page

Behandeling

Bekijk hier de verschillende behandeling die Bua Thong voor u bied

photo-1519824145371-296894a0daa9.jpg

Traditioneel Thais massage

De Traditionele Thaise Massage helpt tegen fysieke als geestelijke spanning, Daarnaast is het goed werkzaam tegen vermoeidheid en pijnklachten zoals nek-, rug- en hoofdpijn. Ook geschikt voor zwangere vrouwen.

photo-1515377905703-c4788e51af15.jpeg

Aroma Massage

Kom tot je rust met de Aroma massage. De behandeling bestaat uit een heerlijke zachte massage gericht op het ontspannen van je lichaam en geest. Bij de Aroma massage kan je kiezen uit verschillende heerlijke natuurlijke oliën. Bent u allergisch voor de parfum in de olie? Meld het aan dan adviseren wij onze plantaardige olie zonder enkele parfum stoffen. 

IMG_2210.jpg

Thaise Kruidenstempel

De kruiden stempel is een oosterse massage wijze. De stempel wordt gevuld met Thaise helende kruiden en wordt warm gestoomd voor gebruik. De warmte van de kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding, de stofwisseling en zorgt voor soepelere spieren. De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt beter doorbloed. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd. De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust. 

Lijkt u het heerlijk om gemasseerd te worden met de kruidenstempel? Reserveer wel de afspraak minimaal een uur van te voren zodat de stempel lekker warm gestoomd zijn bij uw aankomst.

photo-1461173999147-f03fbe2d6c95.jpg

Voet Massage

De gehele zenuwstelstel van de mens is terug te vinden in de voet. Daarom heeft voetmassage een positieve invloed op onze lichaam. Door te masseren breng je de bloedcirculatie op gang van bepaalde organen en lichaamsdelen. Je stimuleert een orgaan door het corresponderende reflexpunt op de voet te masseren. 

bottom of page