top of page

BUA THONG

Professioneel Traditioneel Thais Massage praktijk

Over Mij

Over mij 

Welkom, mijn naam is Narumon Maenprasit en ik heb al 10 jaar ervaring in de Traditioneel Thais Massage. Gediplomeerd van het What Pho gevestigd in Bangkok.

De naam “Bua Thong” betekent de gouden Lotus en staat symbool voor een combinatie van rust, geluk en genezende kracht. Deze drie aspecten zijn de belangrijkste elementen in mijn werk. 

Ik geloof in de genezende middelen van de monniken die helpen bij het ontspannen van de spieren. Dit motiveert mij om deze techniek te benutten.

Waarom Thais Massage ? 

Traditionele Thais Massage of “Nuad phaen boran” is een van ’s werelds oudste geneesmethoden. Ruim 2500 jaar geleden, introduceerde Boeddhistische monniken deze vorm van geneeskunde in Siam, het Huidige Thailand.

 

Het boeddhisme omarmt namelijk het holistische idee van samenhang en harmonie tussen lichaam en geest.

De wijze helpt niet alleen de harmonie tussen lichaam en geest. Maar stimuleert de bloedcirculatie en het lymfeklierstelsel om spieren te ontspannen en vermoeidheid te verhelpen.

 

Huisregels

In deze praktijk is erotiek NIET welkom en stellen we het verplicht uw ondergoed aan te houden. Dit onderwerp is dan ook niet bespreekbaar.

Bua Thong verwelkomt echter iedereen die de traditionele massages willen ervaren zoals ze oorspronkelijk bedoeld zijn.

bottom of page